Sport og Fitness

Velkommen til sport og fitness

Hvis du ønsker veluddannede instruktører, personlig betjening samt et hyggeligt og afslappet center, hvor der er plads til alle, så er sport og fitness i Bjerringbro dit center! Vi er et fitnesscenter der møder dig i øjenhøjde og tager udgangspunkt i den du er. Vi tilbyder gode træningsfaciliteter, og stræber efter at været et kompetent familiecenter, hvor der er plads til alle. Vores personale står altid klar med en hjælpende hånd.
Hold dig opdateret på vores Hjemmeside, Facebook og instagram :

https://bjerringbro.sportogfitness.dk/
https://www.facebook.com/bjerringbroip.dk/
https://www.instagram.com/sportogfitnessbjerringbro/

Gratis programlægning

Når du melder dig ind hos sport og fitness, vil vi rigtig gerne hjælpe dig godt i gang. Derfor har du mulighed for at få en gratis programlægning, som er tilpasset efter dine træningsønsker og dine mål. Samtidig kan du løbende få målt fedt, – væske og muskelmasse. Målingerne giver dig en status mht: hvor effektiv din træning er, og hvordan du udvikler dig. Så hvis du er ny i træningsverdenen eller bare trænger til at komme i gang igen, så frygt ikke, vi er her for dig. Verdens bedste træning er den der bliver gjort 😉 Book en tid på bjerringbro@sportogfitness.dk eller ring på 86685898.

Cirkeltræning

Nu tilbyder vi også cirkeltræning. Cirkeltræning er en nem og effektiv træningsform, som passer til alle aldersgrupper. På under 24 min får du trænet hele kroppen på en sikker og skånsom måde med minimal risiko for skader.

Tag fitness med på ferien

Vi er en del af en fitnesskæde med centre fordelt over hele landet. Derfor kan du tage dit medlemskab med på ferie uden at det koster ekstra. Er du PBS-medlem kan du få et feriekort, som gælder til alle 33 afdelinger i sport og fitness kæden. Det eneste du skal gøre, er at henvende dig i receptionen i de bemandede åbningstider (I dit center), og så vil personalet hjælpe dig på vej.

Vi tilbyder

  • Flotte badefaciliteter kun for Sport og Fitness brugere.
  • Maskiner fra Cybex til optimal Fitness, Styrketræning og genoptræning.
  • Stort udvalg i kredsløbsmaskiner.
  • Spinning på alle niveauer.
  • Seperat lokale til styrke- og sportstræning til den avancerede bruger.
  • Veluddannet og servicemindet personale.
  • Svømning som en del af nogle af medlemsskabstyperne.

Åbningstider

Mandag 06:00 – 22.00
Tirsdag 06.00 – 22.00
Onsdag 06.00 – 22.00
Torsdag 06.00 – 22.00
Fredag 06.00 – 20.00
Lørdag 07:00 – 18:00
Søndag 07:00 – 18:00