Anders Blichfeldt- Solo
22. februar 2022 event@bjerringbroip.dk

Billetsalg: Klik her

Et samarbejde mellem Musikviften, Bjerringbro Højskoleforening og Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter

Der er mulighed for at spise inden:
Koncertmenu: Tapas m/ sødt til 149 kr.
Både billet og menu kan købes her på siden, eller ved bestilling på :
event@bjerringbroip.dk
Spisning starter kl. 17.30
Koncerten kl. 19.30

OM Anders Blichfeldt Solo:
I sit soloshow tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Humoristisk, nærværende, og super musikalsk !
Vi hører
• de store Big fat Snake hits, som vi alle kender
• Anders soloudgivelser,
• Anders fortolkning af Elvis-numre, herunder om mødet og samarbejdet med Elvis’ band,
• om Anders deltagelse i Toppen af Poppen, og hvordan det er at nyfortolke andres numre og opleve andres fortolkning af egne sange.
Anders fortæller i showet om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om at være far til 4, farfar til 2, og den bedrift det er at være gift i over 30 år. Der fortælles om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie og medvirker i i TV-serien “Kendisfamilier”. Der berettes om at udgive et nyt nummer og så helt ud af det blå komme til at ligge på Dansktoppen med “Tik Tak” i hele 15 uger… også som nr. 1!

Det er en nærværende og rørende fortælling, leveret af en fantastisk historiefortæller; om at turde ændre kurs væk fra det sikre, om at skulle genopfinde sig selv igen og igen, men også stadig at have mod på livet og nye eventyr.

Vi får sange fremført af en af de bedste livesangere vi har i Danmark. Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum. Det ved enhver, der har oplevet Anders. Sådan bliver også denne gang, for Anders elsker at underholde os og sætter altid sin egen person forrest, når det skal gå ud over nogen.